UUSIMMAT UUTISET

Area 51 ja Bob Lazar
Linkki on englanninkieliseen Youtube -filmiin, jossa kerrotaan Lazarin nykypäivästä... 

Tapanin uusin kirja...

Ufotutkija, arkkitehti ja kirjailija Tapani Koivulan uusi henkinen ufokirja tarjoaa suomalaisen ufotutkimuksen historiaa aina tähän päivään saakka selkeänä kokonaisuutena, osana kansainvälistä ufotutkimusta. Kirja sisältää myös kontaktitapausten läpileikkauksen ufosieppauksista avaruusolennoilta saatuihin viesteihin. Samalla kirja on jatkoa 25 vuotta sitten ilmestyneelle Ufojen kosmiselle viestille (WSOY 1988).

Kirjan ainutlaatuisesta kuvituksesta vastaa Lasse Ahonen, ufotutkimuksen veteraani hänkin. Viimeisten vuosikymmenien aikana Ahonen on valokuvannut rajatiedon ihmisiä ja tapahtumia enemmän kuin kukaan toinen suomalainen. Siksi teos on myös laaja-alainen kuvakavalkadi suomalaisesta rajatiedosta viimeisen 50 vuoden ajalta. 330-sivuisessa kirjassa on 220 kuvaa.
Linkki kirjan esitteluun Ufo-Finlandin sivuilla
Filmi tekeillä John Mackin elämästä
(Klikkaa tätä telstiä ja tue, jos mahdollista !)

Uusi arvio: Linnunradalla 20 miljardia 

maankaltaista planeettaa

(Klikkaa ylläolevaa tekstiä lukeaksesi lisää !)
SUT ry:n Hallitus 2014
Jaakko Närvä, puheenjohtaja

Varsinaiset jäsenet:
Björn Borg, varapuheenjohtaja, tutkimuspäällikkö,tiedotuspäällikkö
Ilkka Keso
Minna Pulkkinen
Aulis Kalliomäki


Varajäsenet:
Marko Latja, järjestösihteeri
Mirja Ruokoranta
Jarkko Sillanpää
Juha Harju

Taloudenhoitajana jatkaa Sirpa Kuronen

_______________________________________________
Jasenpostilista mailing list
Jasenpostilista@fufora.fi
http://lists.fufora.fi/mailman/listinfo/jasenpostilistaStanton Friedman valittu SUT:n kunniajäseneksi.
http://www.fufora.fi/


Hyvät Metsätähtisäätiön Ystävät

Haluamme tarjota erilaisille ihmisten tai heidän elinympäristönsä hyvinvointia edistäville toimijoille tilaisuuden esittäytyä Metsätähtisäätiön tiloissa Vääksyssä. Kyseeseen voisi tulla ihmisten henkistä tai fyysistä hyvinvointia tai ympäristön hyvinvointia edistävän tiedon tai toiminnan esittely jonka aiheena on esimerkiksi;

ympäristön suojelu
hyväntekeväisyys tai vapaaehtoistyö
kehon hyvinvointi
mielen tai tunne-elämän hyvinvointi
henkinen kasvu
elämänfilosofia tai elämänkatsomus

Tilaisuudet on tarkoitus järjestää lauantai-iltapäivisin vuoden 2014 aikana ja niiden kesto voisi olla noin 2-5 tuntia asian laajuudesta ja kyseiseen tapahtumaan osallistuvien esiintyjien määrästä riippuen.

Metsätähtisäätiö tarjoaa;
  • Uudet kokoontumistilat Vääksyssä Päijänteen rannalla tapahtuman käyttöön veloituksetta. Noin 400m2, istumapaikat ja ruokailumahdollisuus yli 100 henkilölle, kookasta kotikeittiötä vastaava keittiö, AV välineistö, parkkipaikat.
  • Apua mahdollisen kahvi- tai ruokatarjoilun järjestämisessä (osallistujille omakustannushintaan)
  • Tiedottamisen oman postituslistansa kautta
  • Ilmoittautumisprosessin hoitamisen

Tapahtuman järjestäjiltä/esiintyjiltä edellytetään;
  • Vapaaehtoistyötä: Tällöin tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy. Tapahtumassa on mahdollista pitää esillä ja mainita vapaaehtoinen lahjoituslipas (kiitokset esiintyjille) jonka tuotto käytetään tapahtuman järjestäjien matka, materiaali yms. kuluihin.
  • Valmista ohjelmakokonaisuutta joka liittyy ihmisten tai heidän elinympäristönsä hyvinvoinnin edistämiseen.
  • Itsenäisen vastuun kantamista päivän ohjelmasta: Ohjelma voi olla lyhempi yksittäinen luento tai usean luennoitsijan muodostama kokonaisuus eri aiheista. Tapahtuman on mahdollista sisältää myös käytännön toimintaa, harjoituksia yms.
  • Tapahtuman käytännön järjestelyjen hoitamista yhteistyössä Metsätähtisäätiön kanssa.
  • Mainonnasta pidättäytymistä siten että ohjelman sisältö ei sisällä myytävän tuotteen tai palvelun mainontaa tai markkinointia. Järjestäjät voivat kuitenkin tahtoessaan myydä tapahtuman sisältöön suoranaisesti liittyvää kirjallisuutta tai audiovisuaalista materiaalia tapahtuman yhteydessä.
  • Toisten vakaumusten ja vapaan tahdon kunnioittamista kaikessa tapahtumaan liittyvässä toiminnassaan.

Metsätähtisäätiön on uskonnollisesti, vakaumuksellisesti ja poliittisesti sitoutumaton organisaatio. Pyrimme tapahtumaehdotuksia harkitessamme olemaan tasapuolisia huomioiden sen, että esille pääsisivät etupäässä sellaiset tahot, aihepiirit ja ajatukset jotka eivät ole aiemmin olleet esillä Metsätähtisäätiöllä. Ajatuksena on järjestää muutamia tapahtumia vuoden 2014 aikana riippuen tapahtumaehdotusten määrästä ja sopivasta/vapaasta ajasta. Mikäli tapahtumaehdokkaita tulisi enemmän kuin mitä voimme järjestää, pyrimme priorisoimaan sen perusteella kuinka laajaa kuulijakuntaa sisältö koskettaisi ja kuinka laaja-alaisia olisivat mahdolliset ihmisten tai heidän elinympäristönsä hyvinvointia edistävät vaikutukset sekä siten että tapahtumasarjan aikana tulisi mahdollisimman erilaisia tai uusia asioita ja näkemyksiä esille tuoduiksi. Mikäli samansuuntaisia aihepiirejä käsitteleviä tapahtumaehdotuksia tulisi useampia, voimme pyrkiä yhdistämään ne suuremmaksi yhden päivän tapahtumaksi.

Tätä viestiä voi vapaasti välittää eteenpäin tahoille jotka saattaisivat olla kiinnostuneita tapahtuman järjestämisestä. Toivomme kuitenkin että itse tapahtuman järjestäjä ottaisi suoraan yhteyttä meihin valmiin tapahtumaehdotuksen puitteissa mielellään sähköpostitse. Kun tapahtumat on lyöty lukkoon, järjestäjillä on mahdollisuus tiedottaa omasta tapahtumastaan myös omille kontakteilleen ja halutessaan levittää tietoa tapahtumasta laajemminkin, kuitenkin siten että ilmoitukset käydään läpi Metsätähtisäätiön kanssa ja tapahtumaan ilmoittautumiset kulkevat Metsätähtisäätiön kautta.

Toivomme tapahtumaehdotuksia sähköpostitse tammikuun 2014 loppuun mennessä teemalla VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPUT.

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Metsätähtisäätiö
Minna Kivimäki
Puh. 044 7609502


SUT ry:n Hallitus 2013
Hallitus

Varsinaiset jäsenet:

Puheenjohtaja, tutkimuspäällikkö, tiedotussihteeri Björn Borg, b.borg( at )kolumbus.fi, p. 040-5187845
Varapuheenjohtaja, sihteeri Marja Malmstedt, sinilumme( at )gmail.com
Minna Pulkkinen, pulkkinen.minna1( at )gmail.com, p. 040-4733578
Tieteellinen neuvonantaja, Jaakko Närvä, jaakkonarva( at )gmail.com, p. 044-5558567
Heikki Kulju, dante( at )japo.fi, p. 0400-666076

Varajäsenet:


Reijo Hamari
Aulis Kalliomäki, p. 045-1056700
Ilkka Keso,tutkimuspäällikön varamies, ilkka.keso( at )24.fi
Marko Latja, markolatja( at )gmail.com,p. 044-2824543Juttutupa: Vierailevatko ufot jälleen Pudasjärvellä?


PUDASJÄRVINEN ATTE SÄRKELÄ TALLENSI MYSTISIÄ VALOJA SYÖTTEELLÄ KAMERALLAAN 70-LUVUN ALUSSA. ATTE SÄRKELÄ/KALEVAN ARKISTO
Atte Särkelä/Kalevan arkisto
Pudasjärvinen Atte Särkelä tallensi mystisiä valoja Syötteellä kamerallaan 70-luvun alussa.
Juttutuvassa pohditaan sitä, ovatko ufojen vierailut alkaneet jälleen Pudasjärvellä. Kipinässä sijaitsevan Ransulammen yllä havaittiin viime viikonloppuna outo valopallo, kirjoittaa nimimerkki "Taasko ne tullee".Nimimerkki "Kipinäläinen" tietää puolestaan, että vastaavanlainen valoilmiö näkyi muutama vuosi sitten Riepulammella. "Valo oli niin kirkasta, että siihen heräsi. Luulin, että televisio heijastaa sinistä valoa huoneeseen ja nousin katsomaan, mutta valo tulikin ulkoa. Ajankohta, oli silloinkin helmikuun puoliväli siis täsmälleen sama. Pakkasta oli 10-15 astetta. Valo poistui niin, että se liikkui ensin hitaasti, sitten nopenevalla vauhdilla kohti pohjoista", muistelee "Kipinäläinen".


Nimimerkki "Armeija lentää" epäilee, että valot ovat olleet armeijan hävittäjien pudottamia soihtuja eli omasuojaheitteitä.


Osallistu Juttutuvan ufokeskusteluun.Tähtitieteellisen yhdistyksen UrsanTaivaanvahti.fi -palvelusta voi tutkia havaintoja taivaalla.


Kaleva 


Aiemmat arviot pahasti metsässä? "Luulimme, että Maa on ainutlaatuinen"

Oma galaksimme Linnunrata sisältää huomattavasti enemmän planeettoja mitä tähän asti on arveltu – jopa enemmän kuin tähtiä.
Näin arvioi Nature-lehdessä vastikään julkaistu tutkimus.

– Aiemmin luulimme että Maa olisi ainutlaatuinen galaksissamme. Nyt näyttää siltä, että Linnunradalla tähtiään kiertää miljardeja samankokoisia planeettoja, sanoo professori Daniel Kubas.
ILTALEHTI: Lupaava eksoplaneetta löydetty

Tiistai 13.9.2011 klo 10.49
Aurinkokuntamme ulkopuolelta planeettoja etsivä teleskooppi on havainnut planeetan, jolla saattaa olla elämää. Tutkijoiden mukaan avaruudesta hiljattain löydettyjen kymmenien uusien planeettojen joukosta yksi, HD 85512B-nimellä kulkeva eksoplaneetta, on erityisen kiinnostava, koska se kiertää elämän syntymisen kannalta sopivalla etäisyydellä omaa aurinkoaan. 35 valovuoden päässä aurinkokunnastamme sijaitseva planeetta on vain 3,6 kertaa meidän omaa maapalloamme suurempi ja on mahdollista, että sen pinnalla on vettä.
LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Katso tästä uusia tietoja avaruuden rakenteesta (englanniksi)!


Brian O'Leary kuollut

Ex -astronautti, tohtori  Brian O’Leary (1940-2011) on kuollut syöpään. Suomen Eksopolitiikka ottaa osaa omaisten ja ystävien suruun.  

Minulla oli ilo ja kunnia tavata tohtori O'Leary henkilökohtaisesti Barcelonan Eksopolitiikakonferenssissa v. 2009. Hän osoittautui vilpittömäksi totuudenetsijäksi ja inhimillisemmän maailman puolestapuhujaksi. Hän oli myös huomattava kestävän kehityksen kannattaja ja uusien energialähteiden tutkija.Olli Pajula
Suomen Eksopolitiikka
Exopolitics Finland

Katso lisää Brian O'Learystä hänen omilta sivuiltaan täältä!


Stonehengen viereen ilmestyi mysteerikuvio

15.07.2011
Arvoituksellisen kivimuodostelman läheisyyteen on tullut uutta hämmästeltävää.

(Klikkaa linkistä uutiseen!)